woensdag, maart 23, 2022

Vrolijke voorjaarsdag!

Je hebt van die dagen die je bij het opstaan reeds het gevoel geven dat ze al niet meer stuk kunnen. Gisteren was zo'n dag, en niet alleen voor J en mij, ook de tuinvogels zongen het hoogste lied. Iedereen was blij zo te horen, hoe kon het ook anders op zo'n mooie voorjaarsdag, en dat in maart waarbij zelfs de 20ยบ grens al werd overschreden. Op ons ochtendprogramma stond als eerste een z.g. 'vrije inloop boosterprik', de tweede alweer. Heerlijk, maar het moet niet te gek worden, anders raken we nog verslaafd ook. Als tweede actie die morgen hadden we een bezoekje aan FENZ Reizen ingepland.

Goed, op dus naar onze 2e boosterprik. Via Zeepad, Wellenpad en Strandboulevard peddelden we vrolijk naar onze bestemming aan de Strekdam, alwaar wederom na verrichting van de nodige formaliteiten het Covid-19 vaccin in onze bovenarm werd gejast. Zo die zit, nu konden we met een gerust hart op vakantie!? 

Bij FENZ Reizen, in dat leuke Art Nouveau pandje op de Vischmarkt, hebben we ons onder het genot van een aangeboden kopje koffie laten bijpraten over de diverse fiets- en wandelvakanties. Ze bieden daar een wereld aan mogelijkheden in zowel binnen- als buitenland, dat werd ons wel duidelijk. Met die kennis en voorpret zijn we eerst maar weer eens huiswaarts gefietst. We hadden volgens ons voorlopig genoeg informatie om een goede en evenwichtige keuze te kunnen maken.

Geen opmerkingen: