dinsdag, juni 29, 2021

een heerlijke fietsmiddag

Eerdat we op de ons bekende maar altijd weer leuke fietsroute zaten, moesten we natuurlijk nog wel eerst even die grote stad zonder kleerscheuren zien uit te komen. En dat was op de eerste dag van de verlichting na de coronamisère geen sinecure. Druk, druk, druk, de zon scheen en iedereen was blij, want we mochten weer. Volle terrasjes, volle glazen en geen mondkapje meer te bekennen, knuffelen kan weer. En in de stad en op de boulevard kon je over de koppen lopen, of in ons geval fietsen. Hoezo anderhalve meter afstand? 

Maar goed, uiteindelijk hebben we met z'n negenen de metropool heelhuids kunnen verlaten, en kwamen we in rustiger vaarwater terecht. Eerst op een prachtig fietspad door de weilanden tussen het Veluwemeer en het Veluwemassief tot ongeveer ter hoogte van Hulshorst. Om vervolgens bij Hulshorst het Leuvenumsebos in te duiken, en o.a. via de Hulsthorsterheide naar restaurant 'De Zwarte Boer' te fietsen voor de lunch. Ook daar weer druk, druk, druk, maar we hadden gelukkig gereserveerd. Na de lunch zijn we uiteindelijk via het Beekhuizerzand naar de Doelenstraat gefietst voor het broodnodige aperitief. 

Op de Vischmarkt hebben we op het terras bij 'Da Gabriele' de heerlijke fietsmiddag afgerond met een gezellig hapje en drankje. C en J.R. bedankt voor de organisatie!

Geen opmerkingen: