maandag, juni 27, 2022

Music, food & drinks

We waren afgelopen zaterdag uitgenodigd op de eerste editie van Concert & Guus in de Harderhaven op het terrein tussen restaurant ’t Huus van Guus en HMS. De mooie maritieme locatie in Zeewolde, tegenwoordig ook vaak Harderwijk-Noord genoemd, was voor de gelegenheid omgetoverd tot een intiem en veelbelovend festivalterrein, met een prachtig podium, zitjes en diverse food- en drinks stands.
 
Bij aankomst bracht de sound van Nederpop All Stars met Loïs Lane ons gelijk al in een blijmoedige stemming. Feest der herkenning, we werden a.h.w. decennia teruggevoerd naar de roots van de Nederpop, prachtig. Stuk voor stuk topmuzikanten, opvallend goed vond ik Luc de Bruin, drummer en initiatiefnemer van deze formatie. Trouwens drummers, van welke band dan ook, hebben sowieso altijd als eerste mijn aandacht.
 
De prachtige bijdrage van de andere bands, vocalisten en diskjockeys t.w. Douwe Bob, Meau, Speelman & Speelman, Convoi Exceptional, Broken Brass Ensemble, DJ Big Jimmy, DJ Royce n Rolet, DJ Sten Kluts en Mystert Act hebben uiteraard ook zorggedragen voor een onvergetelijke muzikale middag en avond op een mooi festivalterreintje tussen 't Huus van Guus en HMS in Harderwijk-Noord. 

Geen opmerkingen: