dinsdag, mei 31, 2022

a family birthday

A family birthday for 13 people with singing and lots of talk, drinks, cheerfulness, a live cooking buffet and a good breakfast. 

Je wordt in je leven maar één keer Sarah zal Carla hebben gedacht. Surprise, reden voor haar om eens goed uit te pakken op onze jaarlijkse familieverjaardag. En zo geschiede het dat we ons namens Sarah afgelopen zondagmiddag goedgemutst voor een nachtje mochten laten inchecken in hotel De Cantharel te Apeldoorn. Wel jammer voor haar, en voor ons allemaal trouwens, dat een paar genodigden, waaronder Sarah's ouders, het wegens ziekte hebben moeten laten afweten. Het zij zo, wij wensen ze beterschap! 

Op één van de aan ons toegewezen kamers hebben we Carla toegezongen. Om te beginnen met het bekende 'Lang zal ze leven' en hiep, hiep, hoera. Daarna een door Jan v. D geschreven lied, gecomponeerd in zes coupletten op de wijze van Bonsoir, bonsoir! Van het oorspronkelijke plan om het in canon te zingen bakten we weinig, maar verder ging het lied als een speer. En toen was het tijd voor een borrel, een glaasje grenadine of weet ik veel! Een gezellig gebeuren waar we ons uren mee bezig kunnen houden. Het was al doende in elkgeval ongemerkt tijd geworden om aan te schuiven voor het 'live cooking buffet'.

In de lounge hebben we na het voortreffelijke 'live cooking buffet' nog met enkele nathalzen een paar gezellige afzakkertjes genomen, alvorens de koffer in te duiken. Na een stevig ontbijt de volgende morgen was het alweer tijd om afscheid te nemen van iedereen. De tijd vliegt, helemaal als het gezellig is, en dat was het. Carla, en ook Hans natuurlijk, bedankt!

Geen opmerkingen: