donderdag, oktober 13, 2022

Herfst aan zee.

Een herfstweekje aan zee is een frisse neus halen en uitwaaien, om daarna bij te komen met hapjes, gevulde glazen, goede gesprekken en/of vermakelijk gekeuvel. En zo hebben we het gedaan, en dat beviel ons goed, vooral het ledigen van de glazen. Maar we hebben daar natuurlijk wel meer gedaan dan dat, ook uitslapen, lezen, fietsen, museumbezoek, een schaaktoernooitje en lekker koken hadden we op ons repertoire staan. Een coronauitbraak op enig moment bij één van onze gelederen (Hans) en een gescheurde achillespees door een tuimeling van de trap (Carla) drukte even een dompertje. Echter door de positieve instelling van beide pechvogels en onze collectieve zorg, hebben we er met z'n allen toch een topweekje aan zee van weten te maken. En die was jammer genoeg voorbij voor we er erg in hadden.

3 opmerkingen:

Jan van Doggenaar zei

Ha Evert, leuk verslag, maar door die pech van broer en schoonzus, zou je bijna vergeten dat Hanne er voor het eerst bij was en Wim en Geert ook (weer) van de partij waren. Misschien wel belangrijker dan het ledigen van volle glazen. ;-)

Anoniem zei

Heerlijk weekend gehad!

Anoniem zei

Zelfs met de fysieke ellende hadden we een leuke gezellige week gehad. Voor de volgende keer gaan zo we voor des te meer zielen des te meer vreugde.